Ömer Hüseyin Çağatay Anaokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda Atatürk ilke ve inkılâpları çerçevesinde düşünen, sorgulayan, araştıran, çağın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donatılmış Özgüven sahibi - Yeniliklere açık - Doğaya saygılı Estetik anlayışı gelişmiş - Dürtülerini kontrol edebilen - Bilimsel düşünen Araştırmacı - Üretken - Ana dilini iyi kullanabilen - Yabancı dil konuşabilen kendini ve insanları içten sevebilen bireyler yetiştirebilmek ve bu değerlere adanmış okul olma kimliğini sürdürmektir. Hayata hazır, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştirmek nihai hedefimizdir. Hedeflerimizi gerçekleştirmek için tüm paydaşlarımızla birlikte işbirliği, proje temelli öğretim, paylaşımlı liderlik ve 21. y.y. becerilerini geliştirmeyi temel alan bir eğitim anlayışı benimsenmektedir.

Misyon: Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: BAŞLAMA 07:45 BİTİŞ 17:45
Sportif Etkinlikler: jimnastik
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: OKULUM TEMİZ, SIFIR ATIK, EKO OKULLAR, MİNİK TEMA, ETWINNING PROJELERİ

Telefon - 4524242059

Belgegeçer - (452) 424 2059